Категорії
Події

Рецепт пісного печива з насіння льону

З приходом Великого посту всі господині думають над тим, що готувати і для того, щоб урізноманітнити меню, пропонуємо рецепт смачного печива з насіння льону.

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно – 135 г
  • Цукор – 25 г
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Насіння льону – 2 ст. л.
  • Вода – 50 мл
  • Соняшникова олія – 50 мл

Приготування:

Просіяне борошно змішайте з сіллю, цукром і лляним насінням. Воду змішайте з олією, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і відразу влийте в ємність з сухою сумішшю.

Loading...

За допомогою лопатки швидко замісіть тісто, залиште на 15 хвилин.

Розкачайте тісто в пласт товщиною 0,5 мм, розріжте на невеликі квадратики.

Перекладіть печиво на деко, застелене пергаментом.

Loading...

Випікайте близько 10 хвилин (до зарум’янювання) при 200 градусах.

  • Save

Погодьтеся, готується воно дуже просто і класно виглядає!

Loading...

Порада: приготуйте подвійну або навіть потрійну порцію тіста. Спечіть потрібну кількість печива, інше тісто заморозьте. У потрібний момент залишиться лише розморозити тісто, сформувати печиво і випекти.

Приємного чаювання!

Loading...
Loading...